Hämeen Kuninkaallinen nukketeatteri

< Takaisin

Hämeen Kuninkaallinen Nukketeatteri on Hämeenlinnalainen ammattiteatteri joka toteuttaa viihdyttäviä ja monitasoisia esityksiä kaikille kohderyhmille lapsista aikuisiin. Teatterimme nuket ja lavasteet on tehty käsityönä Poltinahon Taidekasarmeilla sijaitsevalla verstaallamme.  Kiertuekaravaanimme kulkee kautta maan ja on myös esiintynyt ulkomailla, afrikassa asti.

Sirkus_web

Elomessujen aikana Hämeen Kuninkaallinen Nukketeatteri esittää kaikkien rakastaman Pinokkion!

Nenät web

Vanhan nukkemestari Geppetton haaveillessa omasta pojasta hän alkaa veistää salaperäisestä puupölkystä nukkea, joka herää henkiin. Uhmakas puunukke Pinokkio karkaa isältään ja ajautuu jännittävälle matkalle, jonka varrella hän kohtaa vastustamattomia houkutuksia. Seikkailluillaan hän saa kokemuksia vilpistä ja sen seurauksista. Pinokkio oppii lopulta luottamaan itseensä ja kuuntelemaan sydämensä ääntä.

Esityksessä nähdään hauskoja ja oivaltavia ratkaisuja niin roolihahmoissa kuin lavastuksessa. Nukketeatteria ja fyysistä teatteria yhdistävä Pinokkio tarjoaa hauskoja hetkiä niin lapsille kuin aikuisille.

Nukkemestari Räisän taitavasti veistetyt nuket ja mielikuvituksellinen lavastus sekä säveltäjä Antti Polameren upeat sävellykset siivittävät katsojat unohtumattomalle teatterimatkalle satuklassikon maailmaan. Näyttämöllä nähdään kaksi kokenutta teatterintekijää Hannu Räisä ja Antti Kemppainen.

Esitykset Arx-talon Keinusalissa lauantaina 13.8  ja sunnuntaina 14.8 klo 11 ja 14

Esityksen suositusikä on neljävuotiaista koko perheelle.
Esityksen kesto n.55min.
Liput 8 €
Lipunmyynti ovelta alkaa tuntia ennen esityksen alkua. Vain käteinen käy maksuvälineenä.
Lippuvaraukset: kuninkaallinennukketeatteri@gmail.com tai p. 044 3560036.
Toivomme lippuvarausten lunastamista 30 minuuttia ennen esityksen alkua.
www.facebook.com/kuninkaallinennukketeatteri

GEPETTO pino