Näytteilleasettajahinnasto

NÄYTTEILLEASETTAJAHINNASTO ELOMESSUT 10.-11.8.2019

Näytteilleasettajahinnaston löydät täältä: 2019_Hinnasto_Elomessut

SÄHKÖINEN ILMOITTAUTUMINEN
Kaikkien näytteilleasettajien tulee tehdä sähköinen ilmoittautuminen Elomessujen kotisivuilla: www.elomessut.fi –> Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Ennen ilmoittautumista lue Elomessujen osanottoehdot www.elomessut.fi/osanottoehdot

Varaus on sitova sen jälkeen, kun paikkanumero ja osaston hinta on järjestäjän toimesta vahvistettu sähköpostilla varaajalle. Kaikkien näytteilleasettajien tulee tehdä sähköinen ilmoittautuminen messuille. Mikäli sähköistä ilmoittautumislomaketta ei ole palautettu sovittuun päivämäärään mennessä, järjestäjällä on oikeus yksipuolisesti sijoittaa näytteilleasettajan osasto vapaasti.

ILMOITTAUDU 3.6.2019 MENNESSÄ!

Ilmoittautumisaika päättyy 3.6.2019. Jos tilaa riittää, ilmoittautumisia otetaan vastaan tämän jälkeenkin, jolloin osastojen hintoihin lisätään 10 %. Näytteilleasettajaluetteloon (julkaistaan Elomessut-lehdessä ja kotisivuilla) saadaan varmuudella tiedot niistä näytteilleasettajista, jotka ovat lähettäneet sähköisen ilmoittautumisen 3.6.2019 mennessä. Tapahtuman järjestäjä ei vastaa mahdollisista virheistä näyttelyluetteloissa ja muissa painotuotteissa.
Hinnaston hinnat sisältävät yhden yrityksen tai yhdistyksen / osasto. Mikäli näytteilleasettaja haluaa jakaa osastonsa useamman näytteilleasettajan kesken, on siitä sovittava etukäteen tapahtuman järjestäjän kanssa.

Osastovuokra laskutetaan 14 vrk:n kuluessa ilmoittautumislomakkeen saapumisesta, aikaisintaan 1.4.2019. Hinnaston hintoihin lisätään alv 24 %. Kaikkiin paperilaskuihin lisätään laskutuslisä 4,03 € + alv 24 %.

TELTTOJA ULKO-OSASTOILLE VUOKRAAVAT:

– Tuuloksen Kauppahuone / Vesa Kaloinen, puh. 0400 499 811 vesakaloinen@luukku.com
– MarRent Oy / Maria Pekkala, puh. 040 536 4208 myynti@marrent.fi
– Telttapiste / Kalle Markoff, puh. 040 7064707 kalle.markoff@secal.fi
– Teltta Suomalainen / Tero Suomalainen, puh. 0400 975 496 tsuomalainen77@gmail.com

MESSUKALUSTE-, MATTO-, VALAISIN- JA OTSALAUTATEKSTIEN TILAUKSET
Näytteilleasettajien tulee hoitaa tarvitsemansa tilaukset suoraan itse yhteistyökumppaniltamme MSP Event Oy:ltä, www.msp.fi

Messuvierailla on alueelle vapaa pääsy!