Osanottoehdot

                                                                                                       

Elomessut Verkatehtaan alueella 11.-12.8.2018

Osoite: Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Järjestäjä:
Hämeen Sanomat Oy
Vanajantie 7
13100 Hämeenlinna

Messut avoinna yleisölle:
Lauantaina 11.8. klo 10.00 – 18.00
Sunnuntaina 12.8. klo 10.00 – 17.00
Ei pääsymaksua

OSANOTTOEHDOT

1. OSASTOJEN HINNAT
Osastojen hinnat ovat nähtävissä Elomessujen kotisivuilla: www.elomessut.fi
Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %.

2. OSASTOT
Sisä- ja ulko-osastokartat ovat nähtävissä Elomessujen kotisivuilla: www.elomessut.fi
Sisäosastoille rakennetaan valmiiksi seinärakenteet, mikäli näytteilleasettaja on tilannut ne ilmoittautumislomakkeessa. Viereisen osaston seinärakenteita ei saa käyttää. Omien seinärakenteidenne tulee olla 250 cm korkeat ja siistit, eivätkä ne saa aiheuttaa haittaa muille näytteilleasettajille. Edellisestä poikkeaville seinärakenteille järjestäjä osoittaa paikan. Ulkoosastoilla näyttelyteltan hankkimisesta/vuokraamisesta vastaa kukin näytteilleasettaja itse.

3. SÄHKÖT
Sähköliittymien hinnat ovat nähtävissä hinnastossa Elomessujen kotisivuilla www.elomessut.fi Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Sähkön tarpeesta on ilmoitettava varauksen yhteydessä sekä ilmoittautumislomakkeessa. Väärien tietojen antaja on velvollinen korvaamaan sulake- ym. vauriot. Varomaton halogeenien poltto keskeytetään (vaarat). Ulko-osastoilla näytteilleasettajalla on oltava omaa säänkestävää jatkojohtoa vähintään 15 m. Kaikille ulkopaikoille emme voi luvata sähköliittymää. Sähköjä ei voi tilata enää messupaikalla

4. MYYNTI-/NÄYTTELYTILAN VARAAMINEN
Kauppa on syntynyt ja varaus on sitova, kun varaaja on suullisesti tai kirjallisesti ilmoittanut näyttely-/myyntitilan varauksesta, ja osaston paikka + hinta on myyjän kanssa sovittu ja sähköpostilla vahvistettu varaajalle. Osastovuokra laskutetaan 14 vrk:n kuluessa ilmoittautumislomakkeen saapumisesta, aikaisintaan 2.4.2018. Mikäli sähköistä ilmoittautumislomaketta ei ole palautettu sovittuun päivämäärään mennessä, kauppa ei peruunnu, mutta järjestäjällä on oikeus yksipuolisesti sijoittaa näytteilleasettajan osasto vapaasti.

Näytteilleasettajien ilmoittautumisaika päättyy 4.6.2018. Mikäli tilaa riittää, otetaan ilmoittautumisia vastaan tämän jälkeenkin, jolloin varattujen osastojen hintoihin lisätään 10 %. Näytteilleasettajaluetteloon (julkaistaan Elomessut-lehdessä ja tapahtuman kotisivuilla) saadaan varmuudella tiedot niistä näytteilleasettajista, jotka ovat lähettäneet sähköisen ilmoittautumisen 4.6.2018 mennessä. Tapahtuman järjestäjä ei vastaa mahdollisista virheistä näyttelyluetteloissa ja muissa painotuotteissa

5. MAKSUEHDOT
Kaikkiin paperilaskuihin lisätään laskutuslisä 4,03 € + alv 24 %. Eräpäivän jälkeinen viivästyskorko on korkolain mukainen. Kaikki maksut on suoritettava viimeistään eräpäivänä.
1(2)

Hämeen Sanomat on ulkoistanut maksumuistutusten lähettämisen ja perinnän Intrum Justitia Oy:lle. Osaston käyttöoikeus palautuu järjestäjälle, ellei paikanvuokraa suoriteta eräpäivään mennessä.

6. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Näytteilleasettajalla on oikeus peruuttaa osallistumisensa 14 vrk kuluessa järjestäjän lähettämän sähköpostivahvistuksen päiväyksestä, ei kuitenkaan myöhemmin kuin 4.6.2018. Mikäli paikka peruutetaan 4.6.2018 mennessä, palautetaan paikkavuokra 60 Euron (+ alv 24 %) toimistokululla vähennettynä. Mikäli peruutus tapahtuu 4.6.2018 jälkeen, kaikki maksut peritään täysimääräisinä.

7. VAKUUTUS JA VARTIOINTI
Messujärjestäjällä on järjestäjän laitteista kolmannelle osapuolelle aiheutuvat vahingot korvaava vastuuvakuutus. Myyjät vastaavat itse omalle kalustolleen, muille myyjille, yleisölle tai Verkatehtaan kiinteistölle aiheuttamistaan vahingoista. Messualue on vartioitu, mutta mukana olevat tuotteet ja rekvisiitta ovat näytteilleasettajan omalla vastuulla. Ulkoalueella yövartiointi  pe – la klo 19.00 – 07.00 ja la – su klo 18.00 – 08.00.

8. OSASTOJEN SIJOITUS
Messuosastojen lopullisen sijainnin määrää messujärjestäjä. Järjestäjällä on oikeus lisätä tai vähentää varattua pinta-alaa 10 %.

9. OSASTOJEN RAKENTAMINEN JA PURKAMINEN
Messuille saapuvat tavaralähetykset on merkittävä yrityksen nimellä, osaston numerolla sekä messutapahtuman nimellä. Messuille saapuvia tavaralähetyksiä voidaan ottaa vastaan aikaisintaan torstaina 9.8.2018 klo 8.00 alkaen. Messujärjestäjä ei voi kuitata tavaraa vastaanotetuksi näytteilleasettajan puolesta eikä vastaa tavaroiden purkamisesta, säilytyksestä eikä niiden toimittamisesta messujen jälkeen.

Messuosastot tulee rakentaa valmiiksi perjantaina 10.8. klo 10 – 20.00 välisenä aikana. Sisäosastot puretaan sunnuntaina 12.8. välittömästi messujen päätyttyä ja ulko-osastot klo 20.00 mennessä. Näytteilleasettajien tavarat on poistettava sisätiloista sunnuntai-iltana klo 20.00 mennessä. Osastot on luovutettava haltuunottokunnossa. Kaikki jätteet on toimitettava jäteastioihin.

Huom: Osastojen pystytyksen saa aloittaa vasta messutoimistoon ilmoittautumisen jälkeen!

Viimehetken suoritusten kuitti on esitettävä ilmoittautumisen yhteydessä. Messuosastojen purkamisen saa aloittaa su 12.8. klo 17.00. Autoja ei saa liikutella messualueella messujen aukioloaikana. Nurmikoille ei saa pysäköidä autoja.

Näytteilleasettajat pääsevät sisäosastoille lauantaina klo 8.00 ja sunnuntaina klo 9.00.

10. ESITTEET, ESITYKSET JS MUSIIKKI
Esitteiden jako ja arpojen kauppaaminen osastojen ulkopuolella ei ole sallittua ilman messujärjestäjän lupaa. Näytteilleasettaja vastaa näyttelytiloissa esittämiensä tallenteiden ennakkotarkistuksista, tekijäoikeusmaksuista sekä tv-luvista. Esitykset eivät saa häiritä naapuriosastoja.

Muilta osin noudatamme Hämeen Sanomien yleisiä messuehtoja.

Elomessujen myynti:
    Hanna Velin   puh. 075 755 2578 tai 040 450 1921   hanna.velin@hameensanomat.fi