Kahvila Dois Amores on syntynyt vanhasta unelmasta, rohkeudesta muutokseen ja intohimosta tekemään siitä, mistä pidän: leipoa rakkaudella sekä tuoda ihmisille hyvän olon hetken pois kiireestä. Näin palkitsen itseni, ei ole mitään parempaa ja rikkaampaa, kuin saada toiset hymyilemään. Dois Amoresissa olen tavannut aivan ihania, erilaisia ja persoonallisia ihmisiä, joista on tullut minulle paljon enemmän, kuin pelkästään asiakkaita, he ovat tulleet ystävikseni.

Olen kotoisin Brasiliasta, Rio de Janeirosta, mutta asunut Suomessa jo 29 vuotta, ja tunnen itseni enemmän suomalaiseksi kuin brasilialaiseksi. Arvostan todella paljon suomalaista kulttuuria ja tämä maa on sydämessäni kotini. Tämä ei kuitenkaan estä, että tuon elämän arvoihini ja tapoihini niitä brasilialaisia asioita, jotka ovat minulle tärkeitä. Perhe on minulle erittäin tärkeä, minulla on varmasti maailman ihanin mies ja yhdessä meillä on seitsemän lasta ja melkein neljä lapsenlasta (neljäs nyt tulossa). Ilman hämeenlinnalaista miestäni, luulen, että tämä unelmani ei ikinä toteutuisi, häneltä saan kaiken tuen, voiman ja uskon, joita tarvitsen.

Brasilialaisuuteni tulee hyvin esille tuotteissani. Haluan tuoda jotain erilaista ja uutta, ainakin Hämeenlinnaan. Tuotevalikoimassani on runsaasti brasilialaisia perinteisiä herkkuja, kuten brigadeiroja, pão de queijo sekä vanhoja oman suvun reseptejä. Valikoimassa on myös erilaisia jo suomalaisille tuttuja herkkuja, johon lisään brasilialaiskosketuksen. Gluteenittomissa tuotteissa on erilaisia vaihtoehtoja, sillä brasilialaiskeittiössä käytetään aika paljon tapioka- sekä maissijauhoja.  Toivon vain, että hämeenlinnalaiset ovat valmiita maistamaan tuotteitani, sillä olen sata prosenttisesti varmaa, että jos maistetaan myös tykätään.

Kahvila Dois Amoresin löydät messualueen Viipurintien puoleiselta reunalta. Samoissa tiloissa sijaitsee myös Galleria-Kehystämö RaamiDaamit.
Messukartassa numero H7.


<<Takaisin Verkatehtaan yrityksiin