< Takaisin

Koulutuskuntayhtymä Tavastia on mukana Elomessuilla esittelemässä toimintaansa.

Kuntayhtymällä on oma osasto messujen ulkoalueelle ja lisäksi Vanajaveden Opiston Verkatehtaan sisätiloissa esitellään VOPin monipuolista toimintaa ja annetaan opinto-ohjausta eri aineissa keskitetysti la 8.8. klo 12–15 välisenä aikana.

VOPin tilat ovat avoinna koko Elomessujen ajan ja yleisö voi tulla katsomaan opiston kuvataide- ja käsityöryhmien töitä sekä työnäytöksiä. Opiston tanssisalissa on mahdollisuus kokeilla eri tanssi- ja liikuntalajeja. Lisäksi opisto järjestää laulu- ja tanssiesityksiä Elomessujen ohjelmalavalla.

VOPin Verkatehtaan opetustilojen käytävägalleriaan on ripustettu kuvataiteen opiskelijoiden töitä. Näyttelyssä on esillä mm. Ilma Tahvanaisen akvarellikynäpiirustus, Kivinen tie.

Ilma Tahvanainen, kivinen tie

Elomessujen ohjelmalavalla esiintyy opiston laulunopettajien ryhmä Aava-ensemble la klo  11.30. ja opiston tanssinopettajien ryhmä Masters-In-Motion su klo 11 ja klo 13. Lisäksi opiston Bollywood ja itämaisen tanssin ryhmät esiintyvät ohjelmalavalla la klo 15.45 ja su klo 15.15.

bollywood ja itämaisen tanssin ryhmät2VOPin intialaisen tanssin ryhmät esittävät Elomessuilla perinteistä Bollywood-tanssia, mustalaistanssia Rajasthanin alueelta ja modernia kansantanssityyliä.

 

bollywood ja itämaisen tanssin ryhmät3VOPin itämaisen tanssin ryhmä esittää Elomessuilla tyypillistä egyptiläistä estradityyliä.

tilkkutyöVOPin Verkatehtaan käytävägalleriassa on esillä Palat tilatekstiili, joka on koottu yht. 286 tilkusta. Palojen ompeluun on osallistunut yli 80 opiston tilkkutyökurssien opiskelijaa ja työ on valmistettu opettaja Katri Eskelisen ohjauksessa.

vop


 

< Takaisin